Wij gebruiken cookies om ons websiteverkeer te analyseren, advertenties weer te geven en om functies voor social media te bieden. U kunt deze cookies weigeren of uitzetten via uw browser, maar dit kan het functioneren van de website negatief beïnvloeden.


Circuits of the past

Herinneringen aan de racecircuits van weleer!

Auteursrecht

Heb je iets van deze site gekopieerd? Lees dan deze tekst!

Allereerst wil ik sorry zeggen tegen alle goedwillende bezoekers van deze website dat ik met deze onsympathieke tekst "binnen knal". Maar het zonder toestemming kopieren en publiceren van de inhoud van deze website loopt werkelijk de spuigaten uit. Daarom zal ik hier vanaf 2013 hard tegen optreden...

Helaas menen bepaalde websitebeheerders dat ze zonder toestemming andermans werk mogen kopieren en publiceren. Welnu, de wet is hier duidelijk over, dit mag niet! Alles wat je maakt valt automatisch onder het auteursrecht en mag niet zonder toestemming van de maker worden gepubliceerd in welke vorm dan ook.

Maar nog regelmatig ontdek ik dat foto's, teksten, ja zelfs complete pagina's van mijn site zonder toestemming door andere websites zijn overgenomen. Zo trof ik onlangs nog een soort Portugeestalige kloon van mijn website aan!

Sommigen zijn van mening dat dit onschuldig is, maar dat is het niet. Het unieke karakter van deze website wordt hiermee ernstig aangetast. Bovendien is het al eens voorgekomen dat ik op een forum werd beticht van plagiaat op mijn eigen werk dat door anderen was gekopieerd!

Tot nu toe stuurde ik de beheerder van een dergelijke website een email met het vriendelijke doch dringende verzoek dit te verwijderen. Maar vanaf 1 januari 2013 ga ik van start met een eigen bedrijf, waarvan "Circuits of the past" deel gaat uitmaken, en gaat het dus om mijn broodwinning.

Daarom zal ik vanaf dat moment ook anders omgaan met schending van mijn auteursrecht, en naast de eis alles te verwijderen een rekening sturen voor het ongeoorloofd publiceren. Wanneer hier geen gehoor aan wordt gegeven zullen juridische stappen worden ondernomen. U bent gewaarschuwd...

 

Herman Liesemeijer

{jcomments lock}

E-mail

Gerelateerde artikelen

 Protected by Copyscape Duplicate Content Check

© 2003 - 2019 Alle rechten voorbehouden - Niets van deze site mag zondermeer worden gekopieerd en gepubliceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerder en eventuele andere bezitters van de copyrights. Schending van onze rechten zal met alle juridische middelen worden bestreden.