Wij gebruiken cookies om ons websiteverkeer te analyseren, advertenties weer te geven en om functies voor social media te bieden. U kunt deze cookies weigeren of uitzetten via uw browser, maar dit kan het functioneren van de website negatief beïnvloeden.


Circuits of the past

Herinneringen aan de racecircuits van weleer!

Nieuw Reims-Gueux circuit

Enige tijd geleden wende Francesco Grana, een student architectuur uit Italië, zich tot mij met het verzoek enkele door mij gemaakte foto's van het circuit van Reims-Gueux te mogen gebruiken voor een afstudeerproject. Het gaat om een fictief project voor een nieuw circuit op de oude locatie waarin voorzien is de historische gebouwen te bewaren.

Presentatie project "Nieuw Reims-Gueux circuit"

Hij slaagde hierop cum-laude. Uit dankbaarheid heeft hij me een Engelse vertaling van zijn presentatie toegezonden om op de website te publiceren, met als doel een discussie los te maken over de toekomst van dit historische circuit.

Bij deze wil ik Francesco Grana hartelijk bedanken voor het vertalen en beschikbaar stellen van de presentatie.

Als je dit een interessant artikel vind zou ik het erg waarderen als je hieronder een reactie achterlaat.

E-mail

 Protected by Copyscape Duplicate Content Check

© 2003 - 2019 Alle rechten voorbehouden - Niets van deze site mag zondermeer worden gekopieerd en gepubliceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerder en eventuele andere bezitters van de copyrights. Schending van onze rechten zal met alle juridische middelen worden bestreden.