Wij gebruiken cookies om ons websiteverkeer te analyseren, advertenties weer te geven en om functies voor social media te bieden. U kunt deze cookies weigeren of uitzetten via uw browser, maar dit kan het functioneren van de website negatief beïnvloeden.


Circuits of the past

Herinneringen aan de racecircuits van weleer!

  • Start
  • Blog
  • 1000e Abonnee Circuits of the past YouTube-kanaal

1000e Abonnee Circuits of the past YouTube-kanaal

Met trots kan ik meedelen dat gisteravond, 17 september 2016, zich de duizendste abonnee op het Circuits of the past YouTube-kanaal heeft geabonneerd. Slechts een klein half jaar geleden was ik al blij met de 500e abonnee. Sindsdien zit de groei er flink in. Waar het kanaal nog niet zo lang geleden groeide met slechts een paar per week komen er nu elke dag 6 a 7 nieuwe abonnees bij. Tijd voor een blik terug en een blik in de toekomst.

Loading Player...

Terugblik Circuits of the past YouTube-kanaal

In 2010 startte ik met het Circuits of the past YouTube-kanaal, een kleine zes jaar nadat ik op 19 september 2003 de MSN-groep Circuits of the past - de voorloper van deze website die sinds 2008 bestaat (Zie ook artikel "Circuits of the past story")- oprichtte. Het YouTube-kanaal was destijds puur bedoeld om meer bezoekers naar de website te lokken.

Nadat ik in 2013 een digitale filmcamera had aangeschaft kreeg ik de smaak van het filmen te pakken en werd het YouTube-kanaal een doel op zich. Vooral het afgelopen jaar heb ik veel aan kwaliteitsverbetering gedaan en publiceer ik elke zaterdag een nieuwe video.

Grofweg onderscheid het videoaanbod zich in drie categorieën. Onboard video's waar ik de layout van een (ex) circuit laat zien. Reportages over een circuit, vooral die waar ik op urban exploring ga vind ik persoonlijk het leukst. En tot slot de reportages over evenementen op operationele circuits.

Voor zover mogelijk probeer ik de verschillende soorten video's zoveel mogelijk af te wisselen. Sommige video's zijn echter een combinatie van beide, bijvoorbeeld wanneer een circuit slechts gedeeltelijk met de auto toegankelijk is. Een mooi voorbeeld daarvan is de video die ik in 2014 op het oude circuit van Nijvel maakte.

Loading Player...

Toekomst Circuits of the past YouTube-kanaal

Voor de toekomst hoop ik dat mijn YouTube-kanaal steeds sneller gaat groeien tot een kanaal met duizenden abonnees. Op deze manier wil ik een breder publiek bereiken en zo de herinneringen levend houden aan de circuits van weleer.

Om dat te bereiken probeer ik de video's en het kanaal steeds te verbeteren. En daar kunnen jullie bij helpen. Wellicht hebben jullie tips om mijn kanaal en video's nog verder te verbeteren. Of weten jullie interessante auto-motorsportlocaties die ik kan gaan bezoeken. Laat het me weten in de commentaarbox hieronder.

 

Word jij de volgende abonnee?

De voordelen:
 Het is geheel gratis.
 Je mist geen enkele video meer.
 Je helpt mee de herinneringen aan de circuits van weleer levend te houden.

Abonneer op het Circuits of the past YouTube kanaal

 

Bedankt voor het abonneren :)

Herman Liesemeijer

 

E-mail

 Protected by Copyscape Duplicate Content Check

© 2003 - 2019 Alle rechten voorbehouden - Niets van deze site mag zondermeer worden gekopieerd en gepubliceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerder en eventuele andere bezitters van de copyrights. Schending van onze rechten zal met alle juridische middelen worden bestreden.