Wij gebruiken cookies om ons websiteverkeer te analyseren, advertenties weer te geven en om functies voor social media te bieden. U kunt deze cookies weigeren of uitzetten via uw browser, maar dit kan het functioneren van de website negatief beïnvloeden.


Circuits of the past

Herinneringen aan de racecircuits van weleer!

Verdwenen pagina's

Verdwenen pagina's

In 2012 is deze website compleet vernieuwd. Hierbij zijn een aantal pagina's komen te vervallen. Hieronder een overzicht van de betreffende pagina's en de reden waarom ze zijn verdwenen.
 

Ain Diab
Verouderde pagina, bevatte te weinig orgineel materiaal1. Was eigenlijk sitevulling uit de begintijd toen ik nog weinig materiaal had.

Bremgarten
De bestaande pagina was verouderd en bevatte te weinig orgineel materiaal1. Een nieuwe versie van deze pagina wordt verwacht in 2017.

Dieppe
Foto's geleverd door onbetrouwbaar persoon. Verleent eerst toestemming voor publicatie (heb de bewijzen), maar is dat na een paar jaar vergeten en beschadigd de reputatie van deze website door op een forum te zetten dat ik zijn foto's heb gepikt. Met zulke personen wens ik niet samen te werken en daarom is de pagina komen te vervallen. Wanneer ik Dieppe zelf heb bezocht komt de pagina terug.

Silverstone
Verouderde pagina, bevatte te weinig orgineel materiaal1. Was eigenlijk sitevulling uit de begintijd toen ik nog weinig materiaal had.
 

1 Circuits of the past streeft er naar zoveel mogelijk eigen en uniek materiaal aan te bieden. Pagina's die hier niet aan voldeden zijn aangepast of, in enkele gevallen, verwijderd. Wanneer u materiaal van deze website op andere websites aantreft is dit in de meeste gevallen illegaal gekopieerd. Klik hier voor meer informatie over het beleid ten aanzien van schending van auteursrechten.

 Protected by Copyscape Duplicate Content Check

© 2003 - 2019 Alle rechten voorbehouden - Niets van deze site mag zondermeer worden gekopieerd en gepubliceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerder en eventuele andere bezitters van de copyrights. Schending van onze rechten zal met alle juridische middelen worden bestreden.