Wij gebruiken cookies om ons websiteverkeer te analyseren, advertenties weer te geven en om functies voor social media te bieden. U kunt deze cookies weigeren of uitzetten via uw browser, maar dit kan het functioneren van de website negatief beïnvloeden.


Circuits of the past

Herinneringen aan de racecircuits van weleer!

Privacyverklaring

Bedrijfsgegevens

Herman Liesemeijer Media
Wederik 26, 8446AB Heerenveen
KvK: 68714629
BTW: NL128772001B02

Persoonsgegevens die wij verwerken

Circuits of the past verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam

- Adresgegevens

- Telefoonnummer

- E-mailadres

- IP-adres

- Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van ouders of

voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden

ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te

voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke

toestemming. Als je ervan overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke

gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via

het contactformulier, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel wij persoonsgegevens verwerken

Circuits of the past verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van jouw betaling

- Verzenden van onze tips, nieuwsbrief, reclame, aanbiedingen of bevestigingen

- Om je te e-mailen om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

- Om je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

- Om je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

- Om goederen en diensten bij je af te leveren

- Verder analyseren we jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren

en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.

-          We verwerken ook persoonsgegevens als wij hiertoe wettelijk verplicht zijn.

Geautomatiseerde besluitvorming

Circuits of the past neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of - systemen, zonder dat daar een mens tussen zit.

Circuits of the past gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen:

• MailBlue, voor het verwerken van inschrijvingen op verschillende abonneelijsten, het versturen van mails en nieuwsbrieven en het opstellen en verzenden van facturen,

bevestigingen van aanmelding of inschrijving en mails noodzakelijk voor de uitvoering onze diensten en programma’s.

• PayPro, voor het verwerken van facturen en het verzenden daarvan, zowel per post als per

mail, en afdrukken en het kunnen verwerken van en registreren van betalingen

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Circuits of the past bewaart je persoonsgegevens niet langer dan

nodig om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de

volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

• Persoonsgegevens - Bewaartermijn: gedurende de gehele periode dat je

ingeschreven staat als abonnee voor één of meer van onze abonneelijsten.

• Personalia - Bewaartermijn: gedurende de gehele periode dat je ingeschreven staat

als abonnee voor één of meer van onze abonneelijsten.

• Adresgegevens - Bewaartermijn: zoals nodig voor facturering en/of eventuele

verzending van goederen en/of documenten binnen de daarvoor geldende termijnen

bewaarplicht belastingdienst

Delen van persoonsgegevens met derden

Circuits of the past deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een

vewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en

vertrouwelijkheid van jouw gegevens.

Circuits of the past blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt Circuits of the past jouw persoonsgegevens niet aan andere derden tenzij op jouw verzoek en met jouw nadrukkelijke toestemming.

• Autoresponder

MailBlue, voor verwerking van persoonsgegevens ten behoeve van onze

nieuwsbrieven, mailings, bevestigings- en aanmeldingsmail en inschrijvingen alsmede

factureren en betalingen.

• Betalingsverkeer

PayPro, voor het verwerken van betalingen en opstellen van facturen op naam

van de afnemer.

• Administratie

Administratiekantoor J. Visser te Wolvega, voor de verwerking van

debiteuren en crediteurenadministratie en belastingaangifte.

• Belastingdienst

Debiteuren- en crediteurenadministratie volgens Nederlandse wetgeving.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

 

Circuits of the past gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone.

De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en

jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden

bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website

optimaliseren.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen

cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de

instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kun

je zelf doen via de persoonlijke instellingen van jouw account. Daarnaast heb je het recht om

je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken

tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op

gegevensoverdraagbaarheid.

Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou hebben in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Hiervoor hebben we dan wel jouw schriftelijke en expliciete goedkeuring nodig.

Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of

heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, neem dan contact op via het contactformulier. Circuits of the past zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

Circuits of the past wil je wijzen op de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Circuits of the past neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op met ons op.

 Protected by Copyscape Duplicate Content Check

© 2003 - 2017 Alle rechten voorbehouden - Niets van deze site mag zondermeer worden gekopieerd en gepubliceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerder en eventuele andere bezitters van de copyrights. Schending van onze rechten zal met alle juridische middelen worden bestreden.