Wij gebruiken cookies om ons websiteverkeer te analyseren, advertenties weer te geven en om functies voor social media te bieden. U kunt deze cookies weigeren of uitzetten via uw browser, maar dit kan het functioneren van de website negatief beïnvloeden.


Circuits of the past

Herinneringen aan de racecircuits van weleer!

Racecircuit Database

Montjuich Park

  • Naam: Circuit de Montjuïc
  • Locatie: Barcelona, Spanje
  • Type: Stratencircuit

Circuit Montjuich Park

Deze pagina gaat over het oude stratencircuit van Montjuich Park (Circuit de Montjuïc in het Catalaans) gelegen in Barcelona, hoofdstad van de spaanse regio Catalonië. Ooit was dit één van de mooiste en snelste stadcircuits uit de geschiedenis van de auto- en motorsport. Dit circuit had een schitterend afwisselend parcours dat door een parkachtige omgeving slingerde langs monumentale gebouwen en diverse tuinen.

Een ronde Circuit Montjuich Park

Een fotoverslag van een ronde over het oude Formule 1 circuit door Montjuich Park in Barcelona, gemaakt in de zomer van 2008 door Herman Liesemeijer.

 Protected by Copyscape Duplicate Content Check

© 2003 - 2017 Alle rechten voorbehouden - Niets van deze site mag zondermeer worden gekopieerd en gepubliceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerder en eventuele andere bezitters van de copyrights. Schending van onze rechten zal met alle juridische middelen worden bestreden.