Wij gebruiken cookies om ons websiteverkeer te analyseren, advertenties weer te geven en om functies voor social media te bieden. U kunt deze cookies weigeren of uitzetten via uw browser, maar dit kan het functioneren van de website negatief beïnvloeden.


Circuits of the past

Herinneringen aan de racecircuits van weleer!

Racecircuit Database

Reims-Gueux

  • Naam: Circuit de Reims-Gueux
  • Locatie: Gueux, Frankrijk
  • Type: Stratencircuit

Circuit Reims-Gueux

Deze pagina vertelt de geschiedenis van het snelle stratencircuit nabij de noord Franse stad Reims, ooit het toneel van de Grand Prix van Frankrijk. Vandaag de dag staan de pits en tribunes van het oude Circuit de Reims-Gueux nog steeds langs de openbare weg als een autosportmonument en een herinnering aan vervlogen tijden...

Een ronde Reims-Gueux

Een fotoreportage van een ronde over het oude circuit van Reims-Gueux, gemaakt op een regenachtige dag in de zomer van 2005 door Herman Liesemeijer.

 Protected by Copyscape Duplicate Content Check

© 2003 - 2017 Alle rechten voorbehouden - Niets van deze site mag zondermeer worden gekopieerd en gepubliceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerder en eventuele andere bezitters van de copyrights. Schending van onze rechten zal met alle juridische middelen worden bestreden.